KONTAKT


Vi är alltid redo och villiga att hjälpa dig med dina behov, du är
välkommen att mejla eller besöka oss.

Boxen Kiruna finns här för dig

Ta kontakt med oss för att prata om dina träningsbehov, mål eller utmaningar. Du kan mejla oss via formuläret nedan med alla frågor du har! Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Du kan även boka in en kostnadsfri konsultation, eller komma förbi på bemannade öppettider.

Kontakta oss

På Boxen är vi alltid redo och villiga att hjälpa dig med dina behov. Mejla oss med dina frågor här i kontaktformuläret. Du kan även se svar här nedan på några av de vanligaste frågorna vi brukar få! Eller skriv till oss på sociala medier.


Boka kostnadsfri konsultation

Kom förbi och träffa oss på ett förutsättningslöst möte, där du får möjlighet att ställa frågor, se våra lokaler och träffa en av våra coacher. Genom att träffa oss kan vi hjälpa dig att välja rätt medlemskap för just dina behov. Vi känner stort ansvar för alla våra medlemmar och värnar om att vara med dig på din träningsresa ända från start till gradvis stegring i din träning.

Boxen Kiruna konsultation

Vanliga frågor

Här nedan kan du läsa svar på de vanligaste frågorna som vi brukar få! Om du har en enkel fråga hoppas vi kunna besvara den redan här istället för att du ska behöva vänta på svar på email eller komma förbi oss.

Hur blir jag medlem?

Du kan köpa en medlemsskap hos oss genom att klicka här. Först ska du välja vilket typ av medlemskap som passar dig, sedan ange dina personuppgifter och sist kan du betala direkt via hemsidans utcheckning. Du kan även köpa medlemsskap på plats under den kostnadsfria konsultation eller besöka oss på bemannade öppettider måndag och torsdag 16:00-19:00.

Vad kostar det att bli medlem?

Vi har olika typer av medlemskap med olika priser, vänligen se vår prislista här.

Vad är era bemannade öppettider? Våra bemannade öppettider är Måndag och Torsdag 16:00 - 19:00.
Vad är era öppettider när man är medlem?
Våra medlemmar har tillgång till våra lokaler för träning alla dagar i veckan mellan 04.00 - 24.00.
Hur bokar jag ett gruppträningspass?
Alla våra gruppträningspass bokas online här på hemsidan eller via appen Gym Control. Appen laddas ner i din telefon (AppStore för iPhone eller Google Play för Android) och när du har signat upp för ett medlemskap får du inloggningsuppgifter via email. Via appen kan du se våra schemalagda gruppträningspass och boka.
Hur många personer kan max delta i ett gruppträningspass?
Max antal personer som tränar i ett gruppträningspass är 16 personer. Vi försöker hålla passen i liten skara så att våra coacher ska ha möjlighet att ge alla deltagare personlig service under passen.
Vilken utrustning finns att tillgå i gymmet?
I våra gymlokaler finns det träningsmaskiner för alla muskelgrupper samt fri vikter, skivstång och crossfit utrustning.
Hur vältränad måste man vara innan man kan gå på gruppträningspass?
Våra gruppträningspass är utformade för att passa alla träningsnivåer. Vi har pass för allt mellan barngrupper till seniorgrupper. Vi har utformat några pass som har högre intensitetsnivå, och några pass som riktar sig mot nybörjare. Boxen Kiruna har något för alla och man behöver inte ha varken förkunskaper i träning eller vara vältränad innan man börjar hos oss. Våra coacher finns till dagligen i gymmet och på passen för att hjälpa alla medlemmar att komma i sin bästa form.