KOM I FORM MED VÅRA TJÄNSTER


Gruppträningspass är ett perfekt sätt att komma i form tillsammans
med vänner. Du kommer att träffa både nybörjare och erfarna
idrottare, läs mer om våra pass här!

Boxens hälsoutmaning photo 2

Vi har gruppträningspass som passar alla

Våra gruppträningspass är utformade för att passa alla träningsnivåer.

Funktionell Fitness
FUNKTIONELL
FITNESS
Högintensiv, funktionell och konstant varierad träning som involverar skivstång, kettlebells, konditionsmaskiner med inslag av lyft, hopp, drag, sprint. Det här passet kommer få upp din puls rejält och samtidigt bygga muskler.
INTENSITETSNIVÅ: HÖG
Renodlad styrketräning med hela kroppen. Funktionell träning genom att bära, pressa och dra vikter. Styrka som du kommer ha användning för i din vardag. Vi använder skivstänger men också andra objekt och kroppsvikt. Inga förhandskunskaper krävs, men kommer också att utmana den erfarne gymråttan.
INTENSITETSNIVÅ: MEDEL/HÖG
Styrkepass
STYRKEPASS
Nybörjarpass
NYBÖRJARPASS
Passet för dig som tränat hos oss 0-12 månader. Särskilt fokus på lära sig teknik och rörelser från grunden. Avslutas med högintensiv träning och härlig stämning! Vi hjälper dig att bygga en grundfysik och förbygga skador. Ett enkelt och bra sätt att komma igång med din träning hos oss.
INTENSITETSNIVÅ: LÅG/MEDEL

Våra medlemmar sträcker sig från barn till seniorer!

Utöver våra standardpass erbjuder vi också pass för barngrupper och seniorgrupper.

BLI MEDLEM
Boxen kids är ett pass som kombinerar rörelser med kroppskontroll, löpning, rodd, hopp, kastövningar, bärövningar, press, drag, klättring och lyft. Vi lär ditt barn att älska träning och rörelse samtidigt som vi hjälper dem att lägga en grund för goda fysiska vanor, stärkt självförtroende och en anda av teamwork. Egenskaper som kommer stärka dem livet ut.

8-10 år (1 pass/vecka, sön em, 15 totalt)
11-14 år (2 pass/vecka, ons em & sön em, 30 totalt)

Åldersindelning sker baserat på de året man fyller år.
INTENSITETSNIVÅ: LÅG
Boxen Kids
BOXEN KIDS
Seniorpass
SENIORPASS
Vi välkomnar dig som är 60+ att gruppträna med Boxen. Det är aldrig för sent att börja träna! Våra seniorpass är lika mycket en härlig gemenskap som rolig träning med enkla och varierande rörelser. Vi lägger mycket fokus kring stabilitet, styrke och balansträning och avrundar alltid med en pulshöjare. Kom och upplev energin och sammanhållningen som träning i grupp medför!
Alltid gratis första gången och vi bjuder på kaffe och tilltugg efter avslutat träningspass!

Onsdagar kl 08.00-09.00
Fredagar kl 08.00–09.00

INTENSITETSNIVÅ: LÅG

Skräddarsydda pass för företag och sportföreningar

Våra erfarna coacher kan ta fram nybörjarpass eller kurser på elitnivå för att
passa precis din verksamhet och ditt team.

BE OM OFFERT
Vill din arbetsplats gruppträna med oss? Vi erbjuder nu både träning och kostrådgivning för företag. Vi har stor erfarenhet att jobba med olika nivåer av hälsa, ålderspann och önskemål hos grupper och jobbar idag med många lokala företag. Kontakta oss för offert och konsultation!
INTENSITETSNIVÅ: PÅ FÖRFRÅGAN
Företagspass
FÖRETAGSPASS
Idrottsföreningar
IDROTTSFÖRENINGAR
Vill din förening ta försäsongsträningen till nästa nivå? Gör det tillsammans med Coach Axel som är utbildad STAC-tränare och har mångårig erfarenhet av fysträning för idrotter så som ishockey, konståkning, innebandy, handboll, ridning. Enstaka pass kan bokas men också mer långsiktlighet i form av periodisering och uppföljning med tester.
INTENSITETSNIVÅ: PÅ FÖRFRÅGAN
In Body Sweden

Kroppsmätning InBody 270

BOKA INBODY 270

Nu erbjuder vi en enkel och säker mätning av din kroppssammansättning med InBody – vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att faktiskt se vad din kropp består av. Muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett, BMI, förhållanden i kroppen med mera. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt. När du vägt dig får du ut en personlig analys som informerar dig om var din hälsostatus befinner sig. Vi rekommenderar att göra InBody-testet en gång i månaden för att skapa en överblick av utvecklingen du gör.

Det tar mindre än en minut

På bara 45 sek så mäter InBody vågen alla dina värden. Du behöver bara ta av dig strumporna. Detta är perfekt för dig som vill följa upp din status regelbundet. Du kan boka din tid för mätning ink. Konsultation här!

Resultat

Du loggar in med personnummer så att vågen minns dina tidigare vägningar och jämför efter varje vägning. Du får en rekommenderad målvikt som är baserat på DIN kropps sammansättning. Inte på en BMI-skala som det så ofta tidigare varit. Om du dessutom har en bra muskelmassa så tar den hänsyn till det även i sina andra rekommendationer. Den visar Visceralt Fett/Hälsovärde (”det farliga fettet”) så att du får ett riktvärde på var du ligger och hur du mår.

Vad är vikt?

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt. Din hälsa beror på så mycket mer än bara din vikt. Att veta hur mycket fett du behöver bli av med eller var du ska öka din muskelmassa, kan hjälpa dig att styra din kost och även din träningsplan så att du når dina mål.

Förberedelser inför InBody-mätningen

Mätningen sker så att du står barfota på apparaten och håller i handtagen.
Mätningen bör göras på fastande mage, minst två timmar efter maten.
Besök toaletten före mätningen.
Ingen idrott, bastu eller dusch före mätningen.
Uppföljningsmätningarna borde göras vid liknande förhållanden som tidigare mätningar.
Mätning kan inte göras om du är gravid, har en pace maker eller har ett amputerat ben eller en amputerad arm.
Mätningsresultatet kan bli felaktigt ifall du äter vätskeutdrivande mediciner, har mens, är mycket svullen eller har metal-implantat.

Klicka på knappen i rubriken för att boka direkt och få ditt eget hälsovärde samt rekommendationer för vad som behöver förändras!

Boka kostnadsfri konsultation

Kom förbi och träffa oss på ett förutsättningslöst möte, där du får möjlighet att ställa frågor, se våra lokaler och träffa en av våra coacher. Genom att träffa oss kan vi hjälpa dig att välja rätt medlemskap för just dina behov. Vi känner stort ansvar för alla våra medlemmar och värnar om att vara med dig på din träningsresa ända från start till gradvis stegring i din träning.

Boxen Kiruna konsultation